Επιχειρησιακό Κέντρο για την Ψηφιακή Εκπαίδευση
Let's Get Digital HUB

Hero image

Γιατί ξεκίνησε η δράση;

tablet-icon

Γιατί ξεκίνησε η δράση;

Η νέα εκπαιδευτική πραγματικότητα λόγω της πανδημίας COVID-19 ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την χρήση ψηφιακών εργαλείων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Καθώς το μέλλον στην εκπαίδευση είναι υβριδικό και δεν υπάρχει μαγική λύση ή μια λύση για όλους, το Youth Empowered της Coca‑Cola Τρία Έψιλον και το Tipping Point υλοποίησαν τη δράση “Let’s Get Digital HUB” με σκοπό να υποστηρίξουν εκπαιδευτικούς και μαθητές στην ψηφιακή μετάβαση της τάξης τους.

Η δράση

Ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίκτυο εκπαιδευτικών, από την Αλεξανδρούπολη και τις Βουκολιές της Κρήτης, μέχρι τη Χίο και τα Ιωάννινα, πραγματοποιήθηκε ο διαμοιρασμός βέλτιστων ψηφιακών πρακτικών. Εκπαιδευτικοί έθεταν τις ερωτήσεις τους σχετικά με την ψηφιακή εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί από διάφορα σχολεία απαντούσαν ασύγχρονα μέσω βίντεο 100’’. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργήθηκε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ερωτοαπαντήσεων!
educator-stat-icon

410

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

school-stat-icon

296

ΣΧΟΛΕΙΑ

region-stat-icon

185

ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Ψηφιακή βιβλιοθήκη “Let’s Get Digital HUB”

Μέσω της ψηφιακής βιβλιοθήκης του Let’s Get Digital HUB, βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να έχετε σχετικά με την ψηφιακή εκπαίδευση, και μάθετε βέλτιστες πρακτικές που εφάρμοσαν συνάδελφοί σας ανα την Ελλάδα.
Avatar photo

Timoleon T.

Καθηγητής Πληροφορικ...
Avatar photo

Σπυρίδωνας Σ.

Διευθυντής Δημοτικού...
Η δράση "Let's Get Digital HUB" υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον.
TTP Logo
Αλλάζουμε βιωματικά έναν μαθητή, μια τάξη, ένα σχολείο, μια κοινωνία σε κάθε άκρη της Ελλάδας.